Produkty

Wellness pobyty jsou více než wellness

Saunu, masáž, fitko, bazén i pedikúru najdete v každém městě doslova na každém rohu. Tak proč za tím samým ještě někam jezdit?

Stačí jeden dobrý důvod:

Kvůli změně prostředí.



Představte si, že kteroukoli z výše zmíněných procedur absolvujete někde mezi prací, supermarketem a vyzvednutím dítěte z tenisového kroužku. Jakou trvanlivost a jakou hodnotu budou mít relaxační účinky prodělané procedury?
A jakou trvanlivost a hodnotu bude mít relaxace v příjemném klidném prostředí, kde zapomenete na každodenní starosti a víte, že nic nemusíte?


Wellness pobyt je více než dovolená

Wellness pobyt znamená skutečný několikadenní relax. Vůbec nejde o to, že máte volno v zaměstnání. Důležité je, že nejste povinni se o nic starat. Všichni kolem se starají o vás: o vaše pohodlí, o vaši harmonii, o váš intenzívní pocit z každého dne pobytu. Žádný úklid, nákupy, řešení rodinných záležitostí. Nechystáte svačiny ani večeře, neluxujete a ani nádobí na vás nečeká. Všechno to zůstalo tak daleko…alespoň na pár dní.

Tohle je opravdová regenerace fyzických i psychických sil.
Nejlepší nakonec: můžete, ale nemusíte jet sami. Wellness pobyty jsou většinou koncipovány pro páry libovolného věku.

Wellness pobyt pro dva je více než pro jednoho



Paradoxně stresy všedních dní přenášíme nejvíce na ty, kteří jsou nám nejblíže. Na wellness pobytu pro dva můžeme právě na svého partnera, manžela/manželku, přítele/přítelkyni přenést získanou pohodu a dobrou náladu. Sdílet s ním stav vnitřního klidu, uvolnění, skvělého rozpoložení bezstarostných dní. Asi těžko najdete lepší investici do dalšího společného období než právě takové luxusní vzpomínky na vířivku ve dvou, privátní saunu, párovou masáž.

Myslíte, že si potřebujete odpočinout od partnera? Zkuste pár dní odpočívat s partnerem.